1. GENERAL

Prevederile acestor termeni și condiții („T&C” sau „Termeni și Condiții”) guvernează raporturile contractuale dintre Tarsago Romania SRL, Strada Vulturilor nr. 18-18A, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, numar inregistrare la Registrul Comertului: J40/693/2004, Cod unic de identificare: RO1606612 și orice persoană care utilizează această pagină de interenet (”Site-ul”) și/sau serviciile / produsele oferite prin intermediul Site-ului. 

Site-ul reprezintă o platformă de comerț electronic deținută si administrată de Tarsago Romania SRL (”Magazinul Virtual”).

Utilizarea Magazinului Virtual implică acceptarea acestor Termeni și Condiții.

PRIN BIFAREA CĂSUȚEI ”ACCEPT TERMENII ȘI CONDIȚIILE” CUMPĂRĂTORUL ÎȘI DĂ ACORDUL, MOD EXPRES, SĂ RESPECTE TOATE CLAUZELE DIN ACEST SET DE TERMENI ȘI CONDIȚII, PRECUM ȘI ORICE ALȚI TERMENI ȘI CONDIȚII SPECIFICE APLICABILE INDICATE ÎN CADRUL MAGAZINULUI VIRTUAL.

TOTODATĂ, PRIN PLASAREA UNEI COMENZI PRIN INTERMEDIUL MAGAZINULUI VIRTUAL, SUNTEȚI DE ACORD CĂ ACEASTA IMPLICĂ O OBLIGATIE DIRECTĂ DE A PLATI VANZATORULUI CONTRAVALOAREA PRODUSELOR COMANDATE, PRECUM ȘI A EVENTUALELOR TAXE DE TRANSPORT.

DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU PREVEDERILE DIN ACEST SET DE TERMENI ȘI CONDIȚII SAU, DUPĂ CAZ, PREVEDERILE ACTUALIZATE ALE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR, VĂ RUGĂM SĂ ÎNCETAȚI UTILIZAREA MAGAZINULUI VIRTUAL.

Tarsago Romania SRL depune toate eforturile pentru a se asigura ca informatia publicata pe acest site este corecta. 

  

2. DREPTURI DE AUTOR

Acest site, precum si toate materialele continute de acesta, incluzand fara a se limita la text, grafica, imagini, programe, informatii, date, produse, servicii, fac obiectul protectiei drepturilor de autor si a celorlalte drepturi de proprietate industriala si apartin Tarsago Romania SRL, cu exceptia situatiilor in care este stipulat in mod expres contrariul. Utilizatorii au dreptul sa vizioneze si sa descarce pe un singur calculator, o singura copie a acestui Site, exclusiv pentru scopuri personale si necomerciale. În afara de dreptul mentionat mai sus, utilizatorii nu au dreptul sa reproduca, sa descarce sau sa retransmita in nici un fel continutul acestui site fara acordul prealabil scris al Tarsago Romania SRL. 

  

3. SECURITATE

Tarsago Romania SRL depune toate eforturile pentru a verifica si testa materialele postate pe site in toate fazele de producere a lor. Este intotdeauna util ca utilizatorii sa foloseasca un program anti-virus pentru toate materialele descarcate de pe internet.

Tarsago Romania SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru orice pierdere, intrerupere sau distrugere a datelor sau a computerului utilizatorului care ar putea aparea in timpul sau ca urmare a utilizarii de materiale de pe site-ul www.naturactiv.ro

  

4. CONFIDENTIALITATE

Tarsago Romania SRL a adoptat standarde inalte de asigurare a confidentialitatii. Toate informatiile - incluzand tranzactiile efectuate on-line, precum si intreaga corespundenta - sunt gestionate cu cea mai mare atentie. Detaliile privind operațiunile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt menționate în Politica de Confidențialitate, respectiv în Politica de Cookies  si tehnologii similare. 

  

5. COMENZI ON-LINE

Tarsago Romania SRL organizeaza vanzarea pe baza comenzi on-line a produselor sale. Tranzactiile cu produsele oferite de Magazinul Virtual se desfasoara cu stricta respectare a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic.

a) Informații despre produse

Tarsago Romania poate publica în cadrul Magazinului Virtual informații despre produse și/sau promoții practicate de către acesta într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil. Toate informațiile folosite pentru descrierea produselor disponibile (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Produsele sunt oferite în condițiile prevăzute și în limita stocului disponibil. Tarsago Romania va avea dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în stoc sau din alte motive independente de Tarsago Romania nu poate fi livrat.

b) Informații despre preț

Prețurile afișate în cadrul Magazinului Virtual sunt exprimate în Lei și conțin TVA conform legii.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica prețul produselor fără o notificare prealabilă. Cu toate acestea, vânzătorul garantează că valoarea comenzii plasate de cumpărător nu se va modifica după confirmarea acesteia prin e-mail la adresa specificată de cumpărător.

c) Informații cu privire la comenzi

Atunci când vizitați Magazinul Virtual și plasați o comandă sau ne transmiteți un e-mail, are loc o comunicare la distanță prin mijloace electronice.

Atunci când este plasată o comandă prin intermediul Magazinului Virtual, cumpărătorului i se va cere să accepte în mod expres aceste Termene și Condiții. Cumpărătorul persoană fizică trebuie să aibă cel puțin 18 ani pentru a încheia valabil un Contract. Anterior acceptării unei Comenzi plasate, Societatea poate solicita informații suplimentare de la Cumpărătorul persoană fizică pentru a verifica îndeplinirea condițiilor de vârstă. 

Comanda plasată de cumpărător reprezintă o ofertă lansată vânzătorului de a cumpăra un produs afișat ca disponibil în Magazinul Virtual. Acceptarea comenzii de către vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare din partea vânzătorului către cumpărător, conform căreia comanda a fost verificată și urmează să intre în procesul de livrare. Contractul se consideră încheiat doar în momentul în care vânzătorul transmite confirmarea acceptării comenzii la adresa de e-mail furnizată de cumpărător.

Vânzătorul va informa cumpărătorul dacă, datorită unor circumstanțe care nu pot fi în mod rezonabil controlate de vânzător, un produs comandat este indisponibil sau nu poate fi livrat în termenul estimativ indicat. Vânzătorul va restitui cel târziu în termenele indicate la Secțiunea d) de mai jos orice sume plătite de cumpărător în avans pentru comenzi ce nu au fost acceptate de vânzător sau pentru produse ce nu sunt disponibile și/sau care nu pot fi livrate.

d) Livrare

Costurile de transport sunt indicate în secțiunea din Magazinul Virtual aferentă finalizării comenzii.

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat Cumpărătorului în momentul în care acesta sau o parte terță desemnată de el, alta decât transportatorul, intră în posesia fizica a Produselor comandate.

Vânzătorul este persoana care alege transportatorul. Vânzătorul își rezervă dreptul de a nu onora comenzi prin care cumpărătorul indică în mod expres că dorește livrarea să fie realizată printr-un alt mijloc de livrare.

Dacă livrarea produselor comandate nu are loc în termenul comunicat cumpărătorului, acesta are dreptul să solicite ca livrarea să se efectueze într-un termen suplimentar. În cazul în care Produsele comandate nu vor fi livrate în termenul suplimentar indicat de cumpărător, acesta are dreptul să solicite rezoluțiunea contractului cu condiția ca notificarea de rezoluțiune sa fie transmisă în scris vânzătorului înainte să fi început livrarea produselor comandate. În acest caz, Vânzătorul va rambursa fără întârzieri nejustificate toate sumele plătite, respectiv:

a) În cazul cumpărătorului persoană juridică, în termen de maximum 30 zile de la data la care cumpărătorul a comunicat vânzătorului decizia de rezoluțiune a contractului; sau

b) În cazul cumpărătorului persoană fizică, în terme de maximum 7 zile de la data la care cumpărătorul a comunicat vânzătorului decizia de rezoluțiune a contractului.

Toate produsele Tarsago Romania SRL comandate on-line beneficiaza de garantia calitatii pe care Tarsago Romania SRL o ofera pentru toate produsele sale, indiferent de modalitatea de achizitionare.

 

6. PUBLICITATE SI LINK-URI CATRE ALTE SITE-URI

Site-ul www.naturactiv.ro poate contine link-uri catre site-uri apartinand unor terte persoane sau materiale publicitare apartinand unor terte persoane. Tarsago Romania SRL nu ofera nici o garantie cu privire la corectitudinea si nu poate fi tinuta responsabila pentru continutul unor asemenea site-urilor apartinand oricaror terte persoane, nici pentru publicitatea in favoarea unor terte persoane. Tarsago Romania SRL recomanda consultarea termenilor si conditiilor aferente fiecarui site.

  

7. DATE DE IDENTIFICARE

Denumire: Tarsago Romania SRL;
Sediu: Strada Vulturilor nr.18-18A, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania;
Numar inregistrare la Registrul Comertului: J40/693/2004;
Cod unic de identificare: RO16066125.

  

8. MODIFICAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Daca intervin modificari de orice natura in privinta informatiilor furnizate de aceasta pagina, vom posta o versiune revizuita a acestor Termeni si Conditii. 

  

9. GARANTIILE TARSAGO ROMANIA SRL

Garantia calitatii

Puteti comanda cu incredere produsele noastre. Fără a aduce atingere dreptului de retragere conform Secțiunii 10 de mai jos, in cazul in care vreunul dintre produsele Tarsago Romania SRL nu ajunge la dumneavoastra in stare perfecta  (spre exemplu este deteriorat în timpul transportului catre dvs.) sau dacă ați primit un alt produs decat cel comandat, il puteti returna. El va fi inlocuit fara niciun cost din partea dumneavoastra sau veti primi contravaloarea lui. Tarsago Romania SRL are un singur scop - acela de a va oferi intotdeauna satisfactie maxima dumneavoastra, clientul nostru valoros.

In cazul in care doriti returnarea acestor produse sau înlocuirea lor trebuie sa:

a) Ne contactati in cel mult 3 zile de la primirea produselor prin e-mail la adresa: contact@naturactiv.ro sau sunandu-ne la numarul de telefon 021.201.99.93 (apel cu tarif normal) comunicandu-ne daca produsul a fost deteriorat, sau ati primit un alt produs decât cel comandat;

b) Sa trimiteti produsul sigilat impreuna cu toate documentele primite initial la adresa depozitului nostru: 

Mediapost Hit Mail, Dragomiresti Vale, Str. Piersicului nr.1, Cladirea 2 (WDP Dragomiresti).

c) Sa ne comunicați urmatoarele informatii:

 • numele și prenumele cu care ați efectuat comanda;
 • data comenzii;
 • numărul facturii;denumirea produsului;
 • contul bancar si numele detinatorului contului în care doriti sa efectuăm rambursarea plății.

Vom încerca să înlocuim produsul în cel mai scurt timp posibil, iar rambursarea sumelor se va face în termenul precizat la secțiunea 5 d) de mai sus .

  

10. NOTA INFORMARE PRIVIND DREPTUL DE RETRAGERE

Conform OUG 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator.

Dacă produsul comandat pe Site nu a fost desigilat, va informam ca, potrivit legii, aveti dreptul de a va retrage din contractul incheiat cu noi, fara a preciza motivul, in termen de 14 zile de la data:

 1. la care intrati dumneavoastra sau un tert indicat de dumneavoastra (altul decat transportatorul), in posesia fizica a produselor comandate, sau
 2. la care intrati dumneavoastra sau un tert indicat de dumneavoastra (altul decat transportatorul), in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate printr-o singura comanda si livrate separat), sau
 3. la care intrati dumneavoastra sau un tert indicat de dumneavoastra (altul decat transportatorul), in posesia fizica a ultimului lot sau a ultimei piese (in cazul unui contract privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau parti), sau
 4. la care intrati, dumneavoastra sau un tert indicat de dumneavoastra (altul decat transportatorul), in posesia fizica a primului produs (in cazul unui contract pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata).

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dvs. de retragere, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin e-mail la adresa: contact@naturactiv.ro. In acest scop, puteti folosi modelul de retragere de AICI; folosirea acestui model NU este insa obligatorie. 

De asemenea, va puteți retrage din contract sunandu-ne la numarul de telefon 021.201.99.93 (apel cu tarif normal).

Pentru a putea da curs solicitării de retragere din contract trebuie să:

a) Sa trimiteti produsul sigilat la adresa depozitului nostru: 

Mediapost Hit Mail

Dragomiresti Vale, Str. Piersicului nr.1, Cladirea 2 (WDP Dragomiresti).

Trebuie să trimiteți produsul în termen de cel mult 14 zile de la data comunicării declarației de retragere din contract. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

b) Sa atașati trimiterii toate documentele primite inițial.

De asemenea, pentru a usura procesul de exercitare a dreptului de retragere si returnare a sumelor plătite de dvs. va rugam sa ne comunicați:

 • numele și prenumele cu care ați efectuat comanda;
 • data comenzii;
 • numărul facturii;denumirea produsului;
 • contul bancar si numele detinatorului contului în care doriti sa efectuăm rambursarea plății.

Daca va retrageti, veti suporta toate costurile operatiunii de returnare a produselor catre adresa depozitului nostru, precum și orice costuri suplimentare suportate de noi pentru livrarea produselor noastre daca ati ales alta modalitate de livrare decat tipul de livrare standard oferit de noi 

De asemenea, conform legii, cumpărătorul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor returnate care rezultă din manipularea produselor, altele decât manipulările necesare pentru determinarea naturii, calităților şi funcționării produselor. 

Exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale, dupa caz: a) de a executa contractul, sau b) de a incheia contractul, in cazul in care ati efectuat o comanda. Exercitarea dreptului de retragere are ca efect incetarea in mod automat a oricarui contract auxiliar.

Rambursarea sumelor se va face folosind aceleași modalități de plată ca și cele folosite de cumpărător pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care sunteți de acord cu modalitatea de plată propusă de Tarsago Romania SRL. În acest sens, Tarsago Romania S.R.L. va rambursa, de regulă, sumele aferente prin transfer bancar în contul IBAN indicat de dvs. În orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. 

Vom efectua rambursarea contravalorii pretului produsului in termen de 14 zile calendaristice de la data receptionarii produsului în depozit sau de la data care primim dovada că produsele au fost trimise înapoi către noi, fiind valabilă data cea mai apropiată.

 

11. PREVERI SPECIALE CUMPARATORILOR PERSOANE JURIDICE

Cu excepția prevederilor din acest set de Termene și Condiții care se aplică în mod expres cumpărătorilor consumatori, potrivit legislației aplicabile consumatorilor, toate celelalte dispoziții se aplică în mod corespunzător și cumpărătorilor persoane juridice.

Cumpărătorul persoană juridică are obligația de a furniza date corecte și complete în procesul de plasare a Comenzii.

Cumpărătorul persoană juridică va furniza cel puțin următoarele date: denumire, codul de înregistrare în scopuri de TVA sau codul de identificare fiscală, sediul social, adresa de livrare, numele/prenumele reprezentantului / persoanei de contact.

 

12. LIMITARE DE RASPUNDERE

Livrarea Produselor comandate poate fi amânată dacă livrarea nu se poate efectua în termen din motive ce nu pot fi în mod rezolubil imputate vânzătorului, cum sunt: incendii, explozii, inundații, condiții meteorologice extreme, greve, lipsa Produselor pe stocul producătorilor, oprirea producției, precum si orice altă situație ce poate fi interpretata legal drept o situație calificată drept o cauză de exonerare de răspundere conform Codului Civil.

Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a contractului, vânzătorul fiind astfel exonerat de răspundere pentru neexecutarea contractului.

Tarsago Romania SRL depune toate eforturile pentru a se asigura ca informatia publicata pe acest site este corecta.

Tarsago Romania SRL nu garantează că Magazinul Virtual, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, ca nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari. Cumpărătorul folosește Magazinul Virtual pe propriul risc, Tarsago Romania SRL fiind, în măsura permisă de legislația aplicabilă, exonerat de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Magazinului Virtual sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe acesta.